Mama Sita's Tinola-mix ger dig smaken av varsamt hemlagad kycklingbuljong med ingefära på direkten. Inget stekande eller frästand behövs, bara blanda kyckling, vatten och grön papaya. Blanda och koka upp och låt sedan sjuda. Det är bekväm mat i en påse. För att variera, använd spenat eller minola istället för chiliblad och använd sayote (chayote) istället för grön papaya.
Tillredning:
1. Blanda följande i en stekpanna:
- 6 koppar (1,5 l) vatten
- 1 påse Mama Sita's Tinola Mix
- 1 liten grön papaya, skalad, urkärnad och skuren i småbitar (ungefär 200 gram)
- 500 g (1,1 lb) kyckling, skuren i bitar
Koka upp och sjud tills kycklingen och papayan är mör.
2. Tillsätt chiliblad (tablos ng sili).
* Om grön papaya inte finns tillgängligt, använd chayote (sayote), använd spenat, vattekrasse eller moringa istället för chiliblad.
Produktdetaljer
- Nettovikt
- 25g
- Bäst-före-datum
- 2022-10-05
- Tillverkad i
- Filippinerna
- EAN
- 4806512022785
Ingredienser
Jodsalt, ingefärspulver 23 %, lökpulver, rörsocker, vitlökspulver, dinatriuminosinat (E631) och dinatriumguanylat (E627).
Näringsinnehåll / 100 g
Energi | 561 kJ / 134 kcal |
Fett | g |
Mättat | g |
Kolhydrater | 22 g |
Socker | 8 g |
Fibrer | g |
Proteiner | 11 g |
Salt | 55.2 g |